Nougat kopen

Wil je nougat kopen? Ik maak handgemaakte, ambachtelijke, zachte nougat zoals je kent uit Montélimar. Je vindt bij mij heerlijke nougat met smaakvolle combinaties van verschillende ingredienten, zoals salted caramel, bitterkoekjes en framboos, kaneelstok en cranberry.

De nougat is mooi verpakt in plakken van ongeveer 100 gram (à €4,95). Wil je nougat bestellen of iemand cadeau doen? Ik verstuur de nougat in brievenbusdoosjes per 2, 4 of 8 stuks. Jij kan zelf de smaken uitkiezen.

Annemarie: "Gisteren nougat van mijn zoon gekregen die hij bij jou had gekocht. Complimenten hoor: het is heerlijk!!!"

 

Mijn Smaken: 

Nougat met Salted Caramel - ZvSNougat met Salted Caramel, Amandel, Pinda en Pistache

Een heerlijke combinatie van de chewy caramel, de knapperige nootjes en de zachte nougat. Een favoriet van veel van mijn klanten.


Nougat met kaneelstok - ZvSNougat met Kaneelstok, Cranberry, Amandel en Pistache

De zachte Oosterhoutse kaneelstok combineert heel mooi met het friszoete van de cranberry, de knapperige nootjes en de zachte nougat.

 

Nougat met bitterkoekjes, framboos - ZvSNougat met Bitterkoekjes, Framboos, Amandel en Pistache

Een van mijn favorieten, de frisse smaak van de frambozen combineert heel mooi met de taaie bitterkoekjes en samen met de zachte nougat, amandel en pistache vormt het een mooi geheel.


Aardbeien nougat - ZvSNougat met Aardbei, Macademia, Amandel en Pistache

De mooie roze kleur komt van de aardbeien, en die geven ook een mooie diepe aardbeiensmaak. De knapperige nootjes maken het helemaal af.

 

Nougat met zuurstok - ZvSNougat met Zuurstok, Pinda, Amandel en Pistache

Een echte snoepvariant, door de rode zuurstok. Samen met de knapperige pinda, amandel, pinda en pistache is dat heerlijk snoepen! 

 

Chocolade Nougat - ZvSNougat met Chocoladenougat met amarenakers, amandel en pistache

Deze nougat heeft een mooie diepe chocoladesmaak door de pure cacaomassa die ik heb toegevoegd. De textuur is iets minder taai dan normale nougat, maar de smaak maakt dat goed, heerlijk ook in combinatie met de amarenakers. 

Caramelnougatreep - ZvSCaramelnougatreep

Deze zijn echt super lekker!! Mijn repen van nougat, salted caramel, omhuld met chocolade (50% puur - 50% melk), verpakt per 2 repen. Heerlijk bij de koffie of thee, in stukjes. 


Sinterklaas nougat - Zoets van SophieTijdelijke Sinterklaasnougat

Speciaal voor sinterklaas, deze nougat met knapperige glutenvrije kruidnootjes en strooisnoep, zoals tumtum en hartjes, met amandel en pistache. Echt heerlijk! 

 

 

Heb je nu zin in Nougat?

Dat snap ik! Je kunt bij mij verzenddoosjes bestellen met 2, 4 of 8 stuks. Je kunt zelf uitkiezen welke smaken je in jouw doosje wilt hebben!

Enjoy!

© 2020 - 2023 zoetsvansophie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel