Nougat kopen

Ik maak zachte nougat zoals je kent uit Montélimar. Geïnspireerd door de franse nougat, maak ik smaakvolle combinaties van verschillende verrassende ingredienten, zoals salted caramel, bitterkoekjes en framboos, kaneelstok en cranberry.

De nougat is mooi verpakt in plakken van ongeveer 100 gram (à €4,95). Wil je nougat kopen?Salted Caramel, Amandel, Pinda en Pistache

Een heerlijke combinatie van de chewy caramel, de knapperige nootjes en de zachte nougat. Een favoriet van veel van mijn klanten.

Kaneelstok, Cranberry, Amandel en Pistache

De zachte Oosterhoutse kaneelstok combineert heel mooi met het friszoete van de cranberry, de knapperige nootjes en de zachte nougat.

Bitterkoekjes, Framboos, Amandel en Pistache

Een van mijn favorieten, de frisse smaak van de frambozen combineert heel mooi met de taaie bitterkoekjes en samen met de zachte nougat, amandel en pistache vormt het een mooi geheel. 

Aardbei, Macademia, Amandel en Pistache


Mijn nieuwste variant, gemaakt met gedroogde aardbeien, wat ook die mooie roze kleur geeft. Eerst proef je de bloemige smaak van de honing en dan de diepe aardbeiensmaak die blijft hangen. De knapperige nootjes en toevoeging van macademia maakt het extra speciaal.

Zuurstok, Pinda, Amandel en Pistache

Ook dit is een nieuwe, meer snoepvariant, door de rode zuurstok. Samen met de knapperige pinda, amandel, pinda en pistache ja het een heerlijke snoepvariant! 


Chocoladenougat met amarenakers, amandel en pistache


Daar is ie dan, mijn nieuwe chocolade nougat! Hij heeft een mooie diepe chocoladesmaak door de pure cacaomassa die ik heb toegevoegd. De textuur is iets minder taai dan normale nougat, maar de smaak maakt dat goed. Ik heb er amarenakers aan toegevoegd, wat een mooie smaakcombinatie geeft en amandel en pistache. Ik vind ‘m erg geslaagd

Caramelnougatreep

Wow, die zijn dus echt super lekker!! Mijn repen van nougat, salted caramel, omhuld met chocolade (50% puur - 50% melk), verpakt per 2 repen. Heerlijk bij de koffie of thee, in stukjes. Of net als mijn vriend als krachtvoer mee op de fiets en dan is het mooi meegenomen dat deze reep niet een waslijst aan ingrediënten bevat zoals zijn normale sportrepen. ☺️

Heb je nu zin in Nougat?
Dat snap ik! Je kunt bij mij verzenddoosjes bestellen met 2, 4 of 8 stuks. Je kunt zelf uitkiezen welke smaken je in jouw doosje wilt hebben!

Enjoy!

© 2020 - 2022 zoetsvansophie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel